(ВІДЕО) Сергій Дейнеко перевірив кордон з Молдовою на ділянці придністровського сегменту

НАЗАД
01 червня 2022 16:19

Під час поїздки на Одещину Голова Державної прикордонної служби України побував на українсько-молдовській ділянці кордону на її придністровському сегменті.

Сергій Дейнеко перевірив готовність підрозділів відомства та відмітив, що обстановка на цьому напрямку хоч і залишається напруженою, але є контрольованою і суттєвих змін не зазнала. Прикордонники разом з іншими силами оборони України вживають всі необхідні заходи для посилення кордону і враховують всю інформацію, що може вплинути на безпеку нашої країни.

Керівник Держприкордонслужби ознайомився з облаштуванням місць несення служби військовослужбовцями, інженерно-технічним облаштуванням кордону та заходами, які вживаються прикордонниками для недопущення провокацій та порушень державного кордону.

Окрім цього, під час перебування у підрозділах Голова ДПСУ предметно обговорив з керівниками обстановку на кордоні та поспілкувався з військовослужбовцями щодо їх забезпечення і нагальних потреб.

Також він не оминув питання взаємодії між всіма складовими сектору безпеки і оборони, зокрема це обговорювалося у підрозділах Збройних сил України, які знаходяться на цьому напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси